Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Sara Dog Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Zgarda, lesa impletita din piele
150 lei
Brand
Prindere rapida.
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Zgarda si lesa din piele impletita. Zgarda este disponibila in mai multe modele si dimensiuni atat pentru cainii din rasele de talie mica cat si pentru cei care fac parte din rasele de talie mare, de asemenea, avem disponibile zgarzi cu diferite sisteme de prindere (cu inel strangulant, cu lant strangulant, cu sistem de prindere rapid, cu catarama de reglaj) in functie de utilitatea dorita.

Lesa are capetele impletite si este disponibila in lungimi incepind de la 40 cm. pana la 220 cm. Zgarda are latimea 20mm. iar lesa are disponibil latimile (10,12,15mm.). Toate accesoriile sunt Hermann Sprenger. Pielea folosita atit la zgarda cat si la lesa este de calitate superioara (fettleather).

Pielea folosita la confectionarea produselor noastre este vopsita prin imersie in vopsea timp de doua zile apoi uscata la temperatura constanta o saptamina apoi introdusa din nou doua zile in vopsea permind pigmentilor sa patrunda in poriii pielii ulterior dupa inca o saptamina de uscare la temperatura constanta se aplica un strat de grasime speciala folosita in prelucrarea produselor din piele de lux!

Metoda folosita in prelucrare nu permite scurgerea vopselei la contactul cu apa (ploaie, ninsoare, inot etc.) iar grasimea aplicata hraneste pielea si previne deteriorarea (uscare, crapare) prelungind durata de viata a produsului! Pentru detalii suplimentare nu ezitati sa ne contactati!
Din Gura in Gura